Ποιοι είμαστε

Hooliguns

Hooliguns
Το «Hooliguns» (https://hooliguns.gr/) στο εξής καλούμενο ως «η Ιστοσελίδα» ή το «hooliguns.gr», είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης, που διατηρεί η εταιρεία με την επωνυμία «Hangover», η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, Μιλτιάδου 9, Τ.Κ. 15232, στο εξής καλούμενη ως «η Εταιρεία».
Πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Με μια ματιά

Νοιαζόμαστε για τα προσωπικά δεδομένα.

Νοιαζόμαστε για τα προσωπικά δεδομένα.
Με μία λέξη, νοιαζόμαστε. Με αρκετές περισσότερες, παρακάτω έχουμε αναλυτικά τα πάντα, όμως με λίγα λόγια, κάνουμε τα εξής: Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα είτε για να σας δημιουργήσουμε λογαριασμό και να εκτελέσουμε τις παραγγελίες σας, είτε για διαφημιστικούς και στατιστικούς λόγους. Για αυτές τις διαδικασίες, επιλέγουμε παγκοσμίως καταξιωμένους συνεργάτες και τις πλέον ασφαλείς πλατφόρμες, ενώ συνολικά προσπαθούμε να μαζεύουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα δεδομένου και όπου μπορούμε αυτά είναι ανωνυμοποιημένα και κατακερματισμένα (hashed).

Τι Προσωπικά Δεδομένα συλλέγουμε και γιατί;

Φόρμες και Διαδικασία Checkout

Το hooliguns.gr συλλέγει τόσο κατά το checkout, όσο και μέσα από τις φόρμες newsletter ή επικοινωνίας, τις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες για την ομαλή λειτουργία της εκάστοτε διαδικασίας.
Κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα, καταγράφουμε:

  • Προϊόντα που είδατε: για να χρησιμοποιηθεί ως ιστορικό δεδομένο για λόγους επαναληπτικού μάρκετινγκ ή ως πρόταση αγοράς από προϊόντα που είδατε πρόσφατα.
  • Περιοχή, διεύθυνση IP και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήσατε: ενδεικτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπολογισμό φόρου, υπολογισμό κόστους μεταφοράς, αλλά και για αποκλεισμό bots, ή επιθέσεων από hackers και spammers. Επιπλέον καταγράφουμε το ιστορικό αναζήτησης, την ανάλυση οθόνης, το λειτουργικό σύστημα και τις ρυθμίσεις, τις ώρες πρόσβασης και το URL αναφοράς σας. Αν χρησιμοποιείτε κάποια φορητή συσκευή, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δεδομένα που να αναγνωρίζουν τη συσκευή, τις ρυθμίσεις και την τοποθεσία σας.
  • Διεύθυνση αποστολής: Απαιτείται για τον έλεγχο του κατά πόσον υποστηρίζεται η συγκεκριμένη διεύθυνση, καθώς και για τη μετέπειτα αποστολή του δέματός σας.
  • Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για την διατήρηση του περιεχομένου του καλαθιού αγοράς σας καθώς περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας. (Τα cookies περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω.)

Πιο αναλυτικά τα cookies περιγράφονται παρακάτω.

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς μέσα από το hooliguns.gr, απαιτείται να εισάγετε πληροφορίες όπως είναι το Όνομά σας, η Διεύθυνσή σας για την έκδοση του σχετικού παραστατικού, η Διεύθυνση αποστολής, η Διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ένας τηλεφωνικός Αριθμός επικοινωνίας, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και κάποια στοιχεία που απαιτούνται για να διατηρήσετε τον Προσωπικό σας Λογαριασμό στην ιστοσελίδα (όνομα και κωδικός πρόσβασης), ώστε να μπορείτε να αλλάξετε ή να καταργήσετε την παραγγελία σας.

Όλα τα παραπάνω διατηρούνται για λόγους βελτιστοποίησης της εμπειρίας σας καθώς και για την ολοκλήρωση και διεκπεραίωση της παραγγελίας καθαυτής. Ενδεικτικά χρησιμοποιούνται για:

  • Αποστολή πληροφοριών σχετικά με το λογαριασμό και την παραγγελία σας
  • Απάντηση σε δικά σας σχετικά αιτήματα, όπως ενδεικτικά: Παράπονα, Αιτήματα, εξέλιξη παραγγελίας κτλ
  • Διεκπεραίωση ασφαλών πληρωμών και αποτροπή απάτης
  • Δημιουργία του λογαριασμού σας στο κατάστημα
  • Συμμόρφωσή μας με νομικές υποχρεώσεις, όπως για παράδειγμα υπολογισμό ΦΠΑ κτλ
  • Βελτιστοποίηση του προϊοντικού καταλόγου μας
  • Δημιουργία και διαμοιρασμό σχετικών επικοινωνιακών μηνυμάτων, προσφορών και διαφημίσεων, αν επιλέξετε να προστεθείτε στη mailing list μας, ή με χρήση third party cookies (αναλυτικά παρακάτω για τις σχετικές third party πλατφόρμες)

Από τη στιγμή που δημιουργήσετε λογαριασμό, οι σχετικές πληροφορίες θα βελτιώσουν την εμπειρία σας, καθώς θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων σχετικά με τις επόμενες παραγγελίες σας.
Γενικά διατηρούμε τα στοιχεία αυτά για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο να διατηρηθούν σε σχέση με το σκοπό της δημιουργίας τους και δεν έχουμε κάποια νομική υποχρέωση διατήρησης. Σε κάθε περίπτωση, στοιχεία που απαιτούνται για φορολογικούς σκοπούς (για παράδειγμα απόδοση ΦΠΑ), θα διατηρούνται για λόγους νομιμότητας και συμμόρφωσης.

Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από εσάς. Μάς παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν συμπληρώνεται τις φόρμες εγγραφής/επικοινωνίας που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας.
Επίσης συλλέγουμε δεδομένα που αφορούν τις επιλογές σας και τα στοιχεία πρόσβασής σας μέσω cookies, που δημιουργούνται μόλις συνδεθείτε στην Ιστοσελίδα μας. (Τα cookies περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω.)

Ποιος από την ομάδα μας έχει πρόσβαση στα στοιχεία

Τα μέλη της ομάδας μας που ορίζονται ως Administrators, ως Tech Support ή ως Shop Managers έχουν πρόσβαση στα εξής προσωπικά δεδομένα:

  • Ιστορικό Παραγγελιών, όπως για παράδειγμα: Στοιχεία Παραγγελίας και Στοιχεία Αποστολής
  • Στοιχεία Πελατών όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στοιχεία αγορών, κατάσταση παραγγελίας.

Η πρόσβαση στα παραπάνω στοιχεία κρίνεται απαραίτητη τόσο για λόγους παρακολούθησης της ομαλής ολοκλήρωσης των διαδικασιών παραγγελίας, όσο και για τεχνικούς λόγους (κυρίως ασφαλείας).

Τι μοιραζόμαστε με τρίτους

Ως hooliguns.gr έχουμε επιλέξει τρίτους συνεργάτες (third parties) οι οποίοι δεσμεύονται πως ακολουθούν και συμμορφώνονται με το GDPR και την εφαρμοστέα ελληνική νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.

Ενδεικτικά, οι πληροφορίες που μοιραζόμαστε με τρίτους ορίζονται παρακάτω:

Πληρωμές

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω του συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Eurobank.
Κατά τη διάρκεια των συναλλαγών σας, κάποια από τα δεδομένα σας, όπως αυτά ορίζονται και απαιτούνται από τη συγκεκριμένη Τράπεζα, θα προωθούνται αρμοδίως ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής. Για παράδειγμα, τέτοια στοιχεία θεωρούνται οι πληροφορίες χρέωσης και το ποσό χρέωσης.

Σχόλια και Φόρμες Επικοινωνίας

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν μηνύματα σε σελίδες που τα υποστηρίζουν, συλλέγουμε τις πληροφορίες που αναγράφονται στα αντίστοιχα πεδία της αντίστοιχης φόρμας, καθώς επίσης και τη διεύθυνση IP του χρήστη. Παράλληλα ένα ειδικό λογισμικό (browser user agent string) χρησιμοποιείται για την ανίχνευση και καταπολέμηση των ανεπιθύμητων καταχωρήσεων (spam).
Ένα ανώνυμο μήνυμα (anonymized string) που δημιουργείται από τη διεύθυνση email (τεχνικά αποκαλείται hash) προωθείται στην υπηρεσία «Gravatar» και ελέγχει εάν είστε χρήστης της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Μετά την έγκριση του μηνύματος, η φωτογραφία που έχετε ορίσει στο Gravatar θα είναι ορατή δημόσια δίπλα στο αντίστοιχο σχόλιο/μήνυμα. Μπορείτε να συμβουλευτείτε και την πολιτική προστασίας ιδιωτικότητας της υπηρεσίας Gravatar στον σύνδεσμο: https://automattic.com/privacy/.

Πολυμέσα

Αν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξετε να ανεβάσετε πολυμέσα στο hooliguns.gr, παρακαλούμε να αποφύγετε στοιχεία που δηλώνουν πρόσθετες πληροφορίες (περιλαμβάνονται και τα embedded location data -EXIF GPS-). Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα μπορούν να κατεβάσουν και να εξαγάγουν όποια δεδομένα (data) περιλαμβάνονται σε φωτογραφίες στην ιστοσελίδα.

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη χωρίς να είναι δυνατή η πρόσβαση σε έγγραφα ή αρχεία από τον υπολογιστή του χρήστη. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη κατά τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της Ιστοσελίδας, καθώς και για στατιστικούς λόγους.
Εάν αφήσετε ένα σχόλιο στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επιλέξετε την αποθήκευση του ονόματος, του email και του site σας μέσα από cookies. Αυτό γίνεται για δική σας διευκόλυνση, καθώς δεν θα χρειαστεί να τα συμπληρώσετε όταν θα θελήσετε να αφήσετε επόμενο σχόλιο. Τα cookies αυτά τα διατηρούμε για ένα έτος.
Εάν έχετε λογαριασμό και συνδεθείτε στο hooliguns.gr, θα προσθέσουμε ένα προσωρινό cookie για να ελέγξουμε αν ο browser σας αποδέχεται cookies. Αυτό το προσωρινό cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία και απορρίπτεται μόλις κλείσετε τον browser.
Μόλις συνδεθείτε, επίσης δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε κάποια cookies, για να αποθηκεύουμε τις επιλογές σας και τα στοιχεία πρόσβασής σας. Το cookie σύνδεσης διατηρείται για δύο ημέρες, ενώ οι επιλογές διατηρούνται για ένα χρόνο. Εάν κάνετε χρήση της «Remember Me» επιλογής, το login cookie θα διατηρηθεί για 2 εβδομάδες. Εάν κάνετε «αποσύνδεση», τα cookies σύνδεσης αφαιρούνται άμεσα.
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε ή και να σβήσετε εντελώς τα cookies μέσα από τις επιλογές ρύθμισης στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.
Αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, ορισμένα τμήματα της Ιστοσελίδας μπορεί να μη λειτουργούν επαρκώς.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από ιστοσελίδες τρίτων

Στο hooliguns.gr ενδεχομένως και κατά περίπτωση, θα χρησιμοποιείται περιεχόμενο από ιστοσελίδες τρίτων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: φωτογραφίες ή κείμενα από τις ιστοσελίδες των designers, facebook, YouTube ή Instagram content κτλ). Το περιεχόμενο που χρησιμοποιείται ως ενσωματωμένο από ιστοσελίδες τρίτων, διέπεται από τους όρους των ιστοσελίδων αυτών.
Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως ιστότοποι όπως το facebook, το twitter ή η Google, ακολουθούν τις δικές τους πολιτικές και έχουν ήδη συμβάσεις απ’ευθείας με τους χρήστες τους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουν και διατηρούν.

Analytics

Για λόγους συλλογής δημογραφικών δεδομένων και ανάλυσης συμπεριφοράς, καθώς και για στατιστικούς λόγους για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, χρησιμοποιούμε analytics των εταιρειών Google, Facebook, Automattic, Shopify και Mailchimp, μέσα από cookies. Αυτά τα δεδομένα είναι επίσης ανώνυμα.

Advertising

Για διαφημιστικούς λόγους, αλλά και για σκοπούς επικοινωνίας, ως επί το πλείστον χρησιμοποιούμε εφαρμογές με βάση τα cookies, που συλλέγουν ανώνυμα δεδομένα, όπως για παράδειγμα το Google Adwords και το Facebook Business.
Πέραν αυτών, για την αποστολή newsletters και ενημερώσεων χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες της Shopify της Mailchimp, ενώ ενδεχομένως κάποια στιγμή ίσως γίνει χρήση κάποιου παρόχου affiliate marketing ή referral marketing. Πάντως, η επιλογή των συνεργατών μας γίνεται πάντοτε με κριτήριο τη συμμόρφωσή τους προς τον GDPR.

Για πόσο διάστημα διατηρούμε τα δεδομένα σας

Για τους χρήστες που κάνουν εγγραφή ή εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής newsletter ή συμπληρώσουν την φόρμα επικοινωνίας διατηρούμε τα δεδομένα τους μέχρι εκείνοι να ζητήσουν την απεγγραφή τους, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας ή διαγραφής των δεδομένων που καταχώρισαν ανά πάσα στιγμή, εκτός από αλλαγή στο όνομα χρήστη.
Σε περίπτωση πραγματοποίησης αγοράς, τα δεδομένα τιμολόγησης και επικοινωνίας των χρηστών, διατηρούνται για χρονικό διάστημα έξι ετών για φορολογικούς λόγους.
Τα δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση e-mail) που εισάγετε ως υποψήφιος συνεργάτης μας, διατηρούνται για αόριστο χρονικό διάστημα για σκοπούς επικοινωνίας και διερεύνησης πιθανής μελλοντικής συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε οποτεδήποτε να ζητήσετε τη διαγραφή τους.
Εάν αφήσετε κάποιο σχόλιο, οι πληροφορίες του σχολίου καθώς και το ίδιο το σχόλιο θα παραμείνουν online για πάντα. Αυτό συμβαίνει ώστε κάθε επόμενο σχόλιο που κάνετε, να παίρνει άμεσα έγκριση, ενώ το ίδιο το σχόλιο παραμένει για να διατηρείται το νόημα σε περίπτωση που υπάρχει κάποια συζήτηση. Σε περίπτωση που το σχόλιο περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα, μπορείτε οποτεδήποτε να ζητήσετε τη διαγραφή του.

Τι δικαιώματα έχετε στα προσωπικά δεδομένα σας

Έχετε το δικαίωμα τα αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει ανά πάσα στιγμή. Ενδέχεται να ζητήσουμε αποδεικτικό της ταυτότητάς σας πριν σας δώσουμε αυτά τα δεδομένα.

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την διόρθωση – επικαιροποίηση των στοιχείων σας και  θα προβούμε στην άμεση διόρθωση τους.

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και θα προβούμε στην άμεση διαγραφή τους. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις που οι ισχύουσες νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις απαιτούν την υποχρεωτική διατήρηση δεδομένων, ενδέχεται να απαγορεύεται η διαγραφή των δεδομένων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για πόσο διάστημα.

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την παύση επεξεργασίας από το hooliguns.gr των προσωπικών σας δεδομένων και θα προβούμε στην άμεση παύση επεξεργασίας αυτών.

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τον περιορισμό της επεξεργασίας από το hooliguns.gr των προσωπικών σας δεδομένων και θα προβεί στον άμεσο περιορισμό της επεξεργασίας αυτών. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να περιορίσουμε την επεξεργασία των ΠΔ σας.

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλο φορέα/οργανισμό και το hooliguns.gr θα προβεί στην άμεση διαβίβαση των δεδομένων αυτών.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έγινε διαρροή των προσωπικών σας δεδομένων από την Ιστοσελίδα μας, με αποτέλεσμα να υποστείτε υλική ή όχι ζημία, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας ή αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή αν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την άσκηση ή την κατανόηση των επιλογών απορρήτου, επικοινωνήστε με την ομάδα απορρήτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση hello@hangovermedia.gr ή γράψτε μας στη διεύθυνση «Hangover», Μιλτιάδου 9, 15232, Χαλάνδρι.

Σε ποιες χώρες στέλνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Ο χώρος φιλοξενίας (data center) όπου αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα βρίσκεται στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας

Εάν έχετε συγκεκριμένους προβληματισμούς σε σχέση με την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη «Hangover», είτε τηλεφωνικά, είτε χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα επικοινωνίας.

Πως προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Λαμβάνουμε αρκετά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Ενδεικτικά, χρησιμοποιούμε συνεργάτες όπως είναι η Google, η Microsoft, η Automattic (κατ επέκταση το WordPress), Shopify και το Mailchimp, με στόχο την αποθήκευση, τη φύλαξη και την διαχείριση των δεδομένων, καθώς και για τη σύνδεση στην πλατφόρμα. Τόσο για όλες τις συναλλαγές που γίνονται στην ιστοσελίδα μας, όσο και για όλες τις ενέργειες που αφορούν προσωπικά δεδομένα, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί ασφαλές πρωτόκολλο περιήγησης (SSL), υψηλής ασφάλειας και τελευταίας τεχνολογίας με εγγύηση αποζημίωσης.

Υπεύθυνη για την συντήρηση της ιστοσελίδας έχει οριστεί η εταιρεία «8web Limited» με αρ. μητρώου 08950748. Η φιλοξενία της ιστοσελίδας γίνεται σε ιδιόκτητο διακομιστή με μοναδική διεύθυνση IP, όπου δεν φιλοξενείται καμία άλλη ιστοσελίδα, κάτω από απόλυτα ασφαλές περιβάλλον ενημερωμένου λειτουργικού συστήματος και τεχνολογικών υπηρεσιών (αριθμός παγκόσμιας ζεύξης AS198203).

Τι διαδικασίες ακολουθούμε σε περίπτωση παραβίασης προσωπικών δεδομένων

Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει θέμα διαρροής προσωπικών δεδομένων από ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργήσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα σε περίπτωση που διαπιστωθεί συγκεκριμένη παραβίαση του απορρήτου προσωπικών δεδομένων.

Πέρα από τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνουμε, καθώς και για την προσπάθεια της συγκέντρωσης των απολύτως απαραιτήτων στοιχείων για την ολοκλήρωση του κάθε συγκεκριμένου έργου, η Εταιρεία έχει προβλέψει σχέδιο ενεργειών σε περίπτωση διακρίβωσης διαρροής, το οποίο είναι δυναμικό και μπορεί να προσαρμόζεται για την προστασία των χρηστών μας.

Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση εξακριβωμένου περιστατικού διαρροής προσωπικών δεδομένων, αξιολογούμε το μέγεθος της διαρροής και φροντίζουμε για την άμεση ενημέρωση των χρηστών που έχουν επηρεαστεί. Η επικοινωνία γίνεται μέσα από τρίτες πλατφόρμες για λόγους ασφαλείας, ενώ οι χρήστες καλούνται να αλλάξουν άμεσα κωδικό και να ελέγξουν τα στοιχεία τους.

Σε περίπτωση που έχετε υποψία για πιθανή διαρροή προσωπικών δεδομένων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Κάνουμε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων ή/και profiling με τα προσωπικά δεδομένα χρηστών;

Το hooliguns.gr  δεν κάνει ούτε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, ούτε καταρτίζει προφίλ με βάση τα δεδομένα χρηστών.

Καταρτίζουμε, όμως, ανώνυμα προφίλ (anonymized profiling) με χρήση τρίτων πλατφορμών, όπως είναι η Google, και το Facebook, κυρίως για διαφημιστικούς ή στατιστικούς λόγους. Σημειώνεται πως και οι δύο πλατφόρμες έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα συμμόρφωσης προς τον GDPR.

Αλλαγές στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το  hooligans.gr μπορεί να τροποποιεί την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να ελέγχετε την Ημερομηνία Εφαρμογής στην αρχή της παρούσας Πολιτικής, για να δείτε πότε η παρούσα Πολιτική, αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά. Κάθε αναθεώρηση θα τίθεται σε εφαρμογή μόλις αναρτούμε την αναθεωρημένη Πολιτική.

Σε περίπτωση που κριθεί ότι μια αναθεώρηση είναι σημαντική, θα αποσταλεί ειδοποίηση μέσω e-mail χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση που έχει δηλωθεί στο λογαριασμό κάθε χρήστη και θα σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής για τη μελλοντική χρήση αυτών των δεδομένων.

Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του hooliguns.gr  κάθε επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται την Πολιτική αυτή και δεσμεύεται από τους όρους της.